Opbevaring af macarons

Lad dem hvile i et par minutter inden de fjernes fra bagepapiret. Chokoladecreme: g chokolade, caraïbe ml fløde. Bring fløden i kog og smelt den hakkede chokolade deri.

Køl helt af og pisk cremen let. På skolen deltog jeg i et chokoladekursus, hvor jeg bl. Siden jeg skrev om det her på bloggen, har jeg fået utallige forespørgsler på opskriften på de chokolademacarons, som vi lavede – og som jeg viste billeder af.

På kurset lærte den franske konditor, . Alle ved efterhånden, hvad macarons er. Men har du prøvet at lave macarons selv? Det kræver nok et par forsøg, før du har lært at lave de perfekte macarons ( macarons smager fantastisk, selvom de ikke lykkes, så du behøver ikke være ked af , at du må øve dig nogle gange).

Du vil helt sikkert kunne . Ja, som overskriften siger, hvor længe kan hjemmelavede franske macarons holde sig? Macaronen er lavet på mandler, flormelis, sukker, æggehvider og kakao og fyldet er lavet af philadelphia, lime og flormelis. Da jeg ikke har prøvet at lave dem før, ved jeg ikke rigtigt hvordan de bliver efter et par dage i . Dengang var det bare en mandelsmåkage – sidenhen har .

Creme: Giv fløden et opkog og tag den af varmen. Rør den hakkede chokolade i fløden, til den smelter, og rør smørret i. Tilsæt smag og farve (se herunder) og lad cremen afkøle. Vend halvdelen af makronerne med bunden opad.

Fyld cremen i en sprøjtepose og fordel den i toppe på bundene. Tryk de resterende makroner . Ingredienser: Hvid chokoladeganache. Jeg er ligesom mange andre faldet pladask for de små macarons – deres variationsmuligheder og fine udseende er ikke til at stå for.

Jeg har valgt at komme lidt gul gelefarve i mine macarons men det er helt op til dig selv om du vil gøre det . Macarons er ikke svære at lave, men der er visse spilleregler, du skal følge, hvis de skal blive helt rigtige. En god macaron er let sprød udenpå og smelter sammen med fyldet. Den har en lille, luftig ”fod” under en fla glat og ensartet top. Macarons : Først, havde jeg lavet en skabelon i karton, som jeg tegnede på min bagepapir, så jeg var sikker på at jeg fik den æggeform jeg ønskede mig.

Kom 1g af sukkeret i en gryde sammen med vandet, og varm det op til 1grader. Få opskriften på lækre og solgule macarons med fyld af passionsfrugt. Macarons : Pisk æggehviderne let luftige og tilsæt flormelis lidt efter lidt. Rør energisk med en dejskraber i midten af skålen indtil en glat og blank creme opnåes. Efter utallige forsøg med macarons , som sad fast i bagepapiret, sprækkede i ovnen og faldt sammen til en trist lille sukkerklat, gled min indledende fascination gradvist over i frustration.

Hvorfor var det så svært at få til at lykkes?

Jeg fik for længe siden et par pakker macaron -bagemix fra AMO. Men pakkerne står stadig i mit køkkenskab, i stedet kastede jeg mig ud i “Første-gang-i-mit-liv-bagning- af – macarons ”. Macarons med nougat – perfekte som en fin gave til en, du holder af. Tilbered med Odense Marcipans mælkechokolade – se den lækre opskrift her. Rør det forsigtigt sammen indtil blandingen er helt ensartet og skinnende – lad det køle en smule af i køleskabet.

Når bundene er bagt kan de forsigtigt løsnes fra bagepapiret. Kom chokoladecremen i en sprøjtepose og fordel cremen på halvdelen af makronbundene og top med den øvrige halvdel.