Male ovenpå zinkspray

BAGKLAP, lidt paneler og min favorit hade sted rudekanten. Kan man spartle oven på metal som har fået zink spray ? Er igang med at male nogle ting, da jeg løb tør for grunder , nu er spørgsmålet om jeg kan bruge zink spray på plastikken ? Det har allerede fået et lag grunder. Skrevet af: Andreas M – 18.

Zink spray, grunder, 4ml syntetisk – Grundmaling – thansen.

Suger zinkspray fugt som det er tilfældet med almindelig primer? Kan zinkspray bruges som erstatning for primer eller skal man sprøjte primer ovenpå zinkspray inden lakering? På zinkspray dåsen står der at hvis det ønskes kan der afsluttes med et lag grundmaling og et afsluttende lag.

Den kunne bare ikke ruste. Husk altid at have afrenset overfladerne godt inden priming og maling, og ikke male oven på rust, . Følger: Følgere: Scootere: Emner: Svar: 426. Grunde med lag zinkspray , dernæst Prime ovenpå. Sandblæsning er det bedste til at fjerne rust med.

Dinitrol RC 8Rust konverter den bedste løsning.

Det er vigtigt at man ikke fjerner alt rust da rusten er en vigtig faktor for at RC 8giver en kemisk reaktion. Hvilke bundmaling og primer? Dog kan der ikke males oven på dette alufarve, uden det krakkelerer, så der er måske noget om, at overfladen arbejder, og indholdet af et eller andet er i denne aluspray.

Konklution: Jeg tør ikke . Jeg prøver med sandblæsning med et Harald Nyborg sæt. Påfør Biltema Rustæder i flere lag 3. Mal med sølv spraymaling 5. De passer så i min ligesliber, men sådan set også en i boremaskine – forskellen er bare at ligesliberen kører ca. Jeg er novice udi det her, men vil have lavet de enkelte bobler, men er ret meget i tvivl om den helt rigtige fremgangsmåde. Hvad skal man med Xenon, når man kan få 4x100W halogen i Rallye projektører ? Slibe rusten ne spartle, . VIGTIGT at det får en grunder og en lak ovenpå , da det ellers kan suge vand.

Når jeg er færdig er der nu ingen rustporer at lukke. Når zink sprayen er tør vil jeg male med rep sættet. Dog ville jeg holde mig væk fra det zink spray , det er ikke så heldigt at male oven på. Zinkspray er en god ide på papiret, men grunder og maling binder skide dårligt oven på det!

Vil du bare male med helt almindelige spraydåser? Det er noget mere effektivt end at sidde og dikke-dikke med en krydsmejsel. D Derefter zinkspray , topcoat af rigtig lak, og så gummihud.

Rusten absorberer jo luftens fugtighed og knokler lystigt videre. Så er det bedre at give det en omgang zink spray eller lignende efterfulgt af tectyl. Hvis man kender lidt til den kemiske rækkefølge for . Oven på grunderen bruger jeg alm lak og i undervognen slidlag fra dinitrol.

Men jeg har ingen anelse om, om udstødningen bliver varmere (jeg har aldrig prøvet med et termometer ;o) ) Er der nogle af jer der har en ide om det zink-spray kan holde til udstødningen ? Jeg støtter op om zinkspray. Du kan jo altid sprøjte noget gums op, så længe alt metallet har fået zink, vil det virke som seler uden på livremmen 🙂 Spiritman: Jeg ville male den med maskinmalje, da zinkspray ikke er til at male ovenpå , og skal den .