Opskrift på pudebetræk

Passer strikkefastheden ikke, må der . Her har du opskriften på et pudebetræk , der både er hurtigt og nemt at sy. Strikkede puder giver hjemmet personlighed. Find opskrifter på strikkede puder her og find den strikkede pude , du synes er pænest. Så vender du stoffet således, at det du vil have bliver pudens bagside (og derfor vender på hovedet på bagsiden af den færdige pude ) vender ind mod dig selv.

Så sætter du en nål foroven og forneden i dine cm.

Så er det tid til at vise lidt julegaver igen (jeg kan godt afsløre, at det nok bliver mit tema i løbet af januar i takt me at jeg får skriblet lidt blogindlæg sammen). Min far fik jo et slumretæppe i julegave, så jeg tænkte, at min mor også havde brug for at have lidt andel i deres sofa – derfor skulle hun da have hæklede puder. Opskriften på den strikkede pude i netpatent finder du her. Sys Fredens er forfatter til en lang række fantastiske bøger med bl. De søde sofapuder er med til at skabe en hyggelig og hjemlig stemning i stuen.

Her får du opskriften på en flettet strikpude, og i galleriet finder du også to opskrifter på strikkede pyntepuder! Strik selv de fine sofapuder, der er både smarte og trendy – og måske en oplagt gaveidé. Vi har samlet opskrifter på strikkede, hæklede og syede puder i et hav af variationer – se dem her.

Trænger du til en ny sofapude, så se med her. Pift sofaen op med disse fantastiske puder , som er strikket i netpatent mønster. Mønsteret giver et rigtig smukt resultat og helt perfekt til interiør. Tunesisk pude i netmønster. Hakket i det lækre Hobbii Ribbon, som findes i et væld af skønne farver.

Forny sofaen med disse fantastiske sofapuder. Puderne er hakket i et flot og stilrent netmønster. Jeg vil lige starte med at sige, at jeg er absolut ikke en haj ved en symaskine. Faktisk har jeg altid sagt, at en symaskine og jeg er et utroligt dårligt match.

Så i års fødselsdagsgave fik jeg en rigtig fin (OG Dummy-testet) . Hæklet tæppe i bølgemønster eget design. Tæppet er hæklet i Drops Baby Merino uld og er lækkert. Leder du efter gratis syopskrifter eller strikkeopskrifter?

Pude betræk i dobbelt perlestrik. Download Tilføj til Moodboard. Fremstillingsmetode: Strikning. Jumperpinde PONY 30cm str 5mm Se mere.

Med stykker i skabet (plus tre par Lucas bukser) var jeg klar til at begynde på dette projekt. Af alt syede jeg et tæppe til vores futon sofa og tre pudebetræk. I dag vil jeg vise nogle billeder af hvordan jeg syede pudebetrækket, jeg blev nemlig spurgt om det fra flere sider. Den forenklede opskrift. Giv din sofa en enkel og lynhurtig makeover med nye pyntepuder syet af viskestykker – og de her kan du snildt sy på en times tid.

Er det for stor en mundfuld at gå i gang med et helt sengetæppe, er et pudebetræk med enkle baner af forskellige stoffer syet sammen en fin løsning til at få patchwork ind i boligen. En gammel sort gyngestol, fundet hos Moster Olga i Valby, har fået nyt look med flot stof fra Room og en enkel patchworkpude . Pudebetræk med mønster strikes i lett-lopi fra istex på Island Størrelser: One size. Garnforbrug i lett-lopi: Fv.

Monteringspude: x cm. Køb kits med opskrift og .