Opskrift på hæklede tasker

Find denne og andre pins på Tasker via pernillehother. Opskriften indeholder sider. Ribbon taske med hank – opskrift (Hobbii). Jeg kunne som tidligere nævnt slet ikke vælge hvilken hank jeg skulle have på min taske , så i stedet for at vælge en så har jeg hæket flere tasker …smil… Jeg har hæklet en mere som er mere farve neutral og passer til en hver lejlighed. Brug den som strandtaske, håndtaske, eller måske som din garntaske.

Jeg er så beæret over alle, som har hæklet og er igang med at hækle den lille boblepung.

Det glæder mig så meget at kunne inspirere! Den er efterhånden blevet hæklet en del gange, og der har været nogle uddybende spørgsmål. Derfor har jeg valgt at gøre opskriften en smule mere udførlig. Tre styk sorte tasker til tre styk søde damer.

Selvom de alle er sorte, har samme form og ellers er helt enkle, har de ret forskellig udtryk synes jeg. Den lille er lavet i velourgarn, som jeg har købt . Spaghettigarn, en hæklepind og et bundt kæder. Mere skal der ikke til for at hækle tasken, der ligner en halv million.

Vi har sammen med Jannie fra Panduro ved Nørreport lavet en lille guide.

Fine flotte farvestrålende punge og tasker. Virkelig pyntelige små clutches i lige dine farver. Smarte og fikse og nemme at lave i det lækre bomuldsgarn som kommer fra Mayflower. Download på dansk Download på dansk . Ekstremt flot tæppe – engelsk gratis opskrift. Tæppe i granny – engelsk gratis opskrift.

Smukt rundt tæppe med hjerter – gratis engelsk opskrift. Her får I opskriften på den store hæklede taske – det mest udfordrende er at lave læderdelen men hvis man ikke har mod på dette kan det sagtens udelades – læderet kan også skiftest ud med noget kraftigt stof eller voksdug! Jeg havde min “demo taske ” med rundt til Århus Garnstafet i den 6. Hvilket jeg blev rigtig beæret over! Jeg var på det tidspunkt godt igang med at lave den endelige udgave, som har været en lang process! Løb desværre tør for garn inden jeg var færdig, . Vores leverandør DROPS Garnstudio har tusinder af opskrifter liggende til fri afbenyttelse.

Bliv klar til strandturen med denne hæklede taske med grafisk mønster. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften. Hæklet DROPS taske i ”Bomull-Lin”. Jeg gav min søster en hæklet taske i fødselsdags gave, min tanke var en bobbel taske. Det tager kun en aften, så du kan sagtens nå at få en ny taske med til den store fest på årets sidste aften.

Træk snoren gennem hulrækken, bind en dobbeltknude over første knude i hver ende og lav frynser yderst.

Kom godt i gang med at strikke, hækle og . Er du vild med at strikke? Denne flotte taske er hæklet ved at hækle dåseklips sammen. Nærbilledet viser rækken med fastmasker som er afslutningen på klappen. Lad dig inspirere af billedet og se nærbilledet for sammenhæklingen.

Der er ingen opskrift , men mon ikke den er.