Nisserikker 2016 jubilæum

Denne tradition vil jeg gerne give videre til andre familier med disse små søde og sjove vedhæng. Jeg må lige huske at fortælle, at her i vores hjem er det en tradition, at nissen på loftet pynter vores juletræ om natten. Se det store udvalg af Klarborg Nisser hos grydeguru. Andre populære varer i kategorien.

Bemærk: Vi sender din ordre i . Små sjove og søde ophæng til juletræ eller troldegren.

I år har nisserikkerne års jubilæum , derfor får du en ekstra nisserik med gratis. Hun giver dem et udtryk, de færreste kan stå for. Derfor findes de i mange hjem til juletid Højde: 4-cm.

Skaber stemning og pynter dejligt på juletræet. For mig må juletræspynt gerne være en speciel ting , gerne pynt, som bliver fast tradition på træet. Når mine drenge flyver fra reden og skal have. Hun må lige huske at fortælle, at i hendes hjem er det en tradition, at nissen på loftet pynter vores juletræ om natten.

Etly har derfor designet en ekstra Nisserik. Klarborgnisser Nisserikkerne er små ornamenter, der vil pynte.

Det var både for at fejre Nisserikkernes års jubilæum , men også Klarborgs års jubilæum. I dag er samarbejdet mellem Klarborg og bySommer stærkt og Klarborg er glade for at. I Klarborg familien går juletræspynten i generationer og denne tradition ønsker Etly at videregive til andre familier. Missing: nisserikker Dyreglad-pige: Mine nye Trip Trap Nisserikker dyreglad-pige. Den første nisse som fik navn, var nissen Martin, som er opkaldt efter min . Men i sidste uge der fik jeg købt nogen nye Nisserikker til min samling.

Jeg fik købt de to fra sidste år, og så fik jeg købt dem fra i år. I år er det års jubilæum , og i den anledning kan man købe en æske med en ekstra Nisserik i. Så der er tre i æsken i stedet for to. Når det er jul er det også nissetid.

Vi har også Klarborg julepynt, nisserikker , kalenderlys mm. Stort udvalg og hurtig levering. Nissehus – Julemanden med skæg. Klik dig ind her og se priser nu! Solcelle LED Havenisse – Blå.