Mit telenor mobil

Mit Telenor er stedet, hvor du finder alle relevante oplysninger om dine abonnementer. d her eller hent appen til din mobil. For at kunne bruge Mit Telenor skal du logge ind med din Telenor -profil. Genåben din mobil på Mit Telenor. Er din mobil blevet spærret på grund af forbrugskontrol, kan du midlertidigt genåbne den ved at fordoble dit maksbeløb på Mit Telenor.

Når den nye regningsperiode starter, vender dit maksbeløb tilbage til det oprindelige.

På Mit Telenor kan du også vælge at sætte dit maksbeløb . Hvordan kan jeg betale min regning? Hvilke gebyrer findes der? Hvad er inkluderet i mit abonnement i udlandet? Hvorfor ser min regning anderledes ud end normalt? Mit Telenor findes både i din browser på computeren og som en app til din mobiltelefon – og herunder finder du hjælp, tips og tricks til hele dit selvbetjeningsunivers.

Hvis du har bestilt en ny telefon, en anden router eller et nyt simkort kan du i Mit Telenor følge dine ordrer under fanen ”Ordre”. Her finder du alt fra status, ordrenummer, installationsdato og forventet leveringsdato.

Køb din nye mobil eller tablet her. Find løsningen på problemer med mobil , internet, abonnementer eller en service. Du finder også alt om priser og regninger. Få overblik over abonnementer og indstillinger.

I Mit Telenor finder du et overblik over alle dine abonnementer. Under menuen ”Abonnementer” kan du se alle dine aftaler for mobil , mobilt bredbånd og bredbånd – og hvis du har familieabonnementer, er det også her, du kan skabe dig det store overblik. Hvor finder jeg min pukkode?

Kan jeg selv ændre mit abonnement? Er du ude af din bindingsperiode, kan du sige dit mobilabonnement op. Din bindingsperiode er på måneder, hvis du købte mobil samtidig med dit abonnement.

Hej Jeg opsagde mit Telenor mobil , i mandags efter tja, nærmest en menneske alder:) Jeg skiftede så til noget andet, og ringede så derefter til Telenor. Er der mulighed for selvbetjening hos Telenor ? Som kunde hos Telenor får du adgang til Mit Telenor , hvor du får adgang til aktivt at følge med i dit forbrug, ændre dine oplysninger og lignende. De ved i DEN GRAD hvordan man skal afprøve folks tålmodighe og min er snart ved at være brugt op med dem. Jeg har haft dem i et godt stykke ti og endte med at opsige mit mobil abonnement hos.

Skrevet af: Tayanita – 20.