Lav selv spisebord planker

Jeg havde luret lidt igennem andre bloggere, at man kunne lave sit eget spisebord af spærtræ (plankebord) og tænkte at det nok var en nem sag, og at. Vi betalte (dage) x dagsbillet (kr), og jeg slap for at betale for mig selv , da det jo endte me at jeg med min mavse ikke gjorde andet end at kigge på . Jeg kunne låne mig til både rystepudser og boremaskine og lå selv inde med den rustikke bordpladeolie fra et tidligere DIY-projekt. Derefter blev bordet samlet.

Som det ses på billedet, så har vi samlet det med tre brædder på tværs og skruet bordbenene direkte i bordpladen. Det har vi gjort med en rundsav.

I weekenden startede vi på at lave vores helt eget spisebord. Jeg vil nedenfor lave en DIY til dem, som kunne tænke sig selv at prøve projekt spisebord af. Byg dit eget flotte plankebord i eg til stuen, køkkenet eller terrassen. Bolius guider dig gennem hele processen fra rå planker til færdigt bord.

Modsat er det lettere at slibe fyrtræ hvorimod eg, ask og bøg er så hårdt, at det selv med en båndsliber kan tage flere timer at slibe en bordplade. Rå planker til plankerbord. Ting du skal være opmærksomme på når du køber planker til et plankebord:.

Jeg tjekkede desværre ikke plankens rethed ved køb så kan ikke sige om det var før eller efter. Ligeledes et billede på langs for at se hvor den bugter sig.

Er der nogen løsning ud over at bestille en ny? Vedhæft andre filer end billeder. Der er masser af muligheder for, at lave dit helt eget og personlige plankebord. Han har lavet sit eget spisebord af Kalmarbrædder – og det er blevet super flot! Han har på blot et par timer lavet dette spisebord , som måler 200×85 . Plankerne til DIY plankebord og Julie med rystepudserne.

Planken skal vende rigtigt, når du bygger dit plankebord. Jeg har lavet en lille oversigt over priserne på at lave et spisebord af planker selv. Sådan laver du selv et plankebord eller spisebord i massiv egetræ. Hej, Jeg har igennem længere tid lavet mange møbler selv , men er nu kommet til kort ved mit spisebord.

Jeg vil lave mit eget plankebord og dette skal bruges som spisebord. Det er lavet af fyrtræ og er. Træet har i forvejen tørret år, . Det kræver blot det rigtige værktøj og lidt hjælp fra en smed til stellet. Og så er det billigere end at købe et nyt fransk langbord.

Benene har vi selv bygget, også af egetræ, men du kan også vælge blot at samle plankerne og lave en bordplade, som du lægger på et par bukke. Her er min guide til, hvordan du selv kan lave et. Jeg har drømt om sådan et bord i LAAAANG ti så nu skulle det være.

Design selv eller køb et færdigproduceret træbord.

Skulle der dog ikke være lige præcis det plankebord eller træbor du har i tankerne, kan du selv designe det – det tager kun fem minutter. Selvom vi holder til i Middelfart på Fyn, leverer vi plankeborde til hele Danmark og . Vi har noget for enhver smag her på shoppen. Vil være rigtig flot som sofabord.

Men der skal slibes og høvles lidt først. Planker , Eg, Egetræs planke , tørret og høvlet, klar til at blive til en bar, et bord eller hvad din fantasi syntes.