Krydderiglas søstrene grene

Vi har altid mange fantastiske idéer til kreative projekter for hele familien. Find stores and great ideas for creative projects for the whole family from our DYI section. Styk eller samlet for kr. Derudover bruger jeg en masse rengjorte små glas med skruelåg hvor der har været alt fra capers til kanel i tidligere.

De er geniale, godt genbrug og passer perfekt til køkkenskuffen.

Hyggeligt mønstrede blokke med linjeret papir – af og til vil jeg gerne skrive opskrifter . Isenkram – super lav pris – stort udvalg. SØSTRENE GRENE har erobret hele landet og har naturligvis også en butik i METROPOL. Søstrene Grene , Aarhus, Denmark. Her byder de på deres velkendte og forunderlige blanding af varer til superlave priser. Fra krydderier, bestik og service over papirvarer, brevpapir, legetøj og specialiteter.

Dette glas har været til salg i Netto butikkerne for kort tid siden.

Jeg vil frygtelig gerne hav. Jeg købte lidt forskellige kort, så man altid har et lille lager, hvis lejligheden skulle komme. RandersBlev lagt ind på siden.

Derudover købte jeg nogle cellofan og papirposer til mit DIY-projekt. Tilslut købte jeg også krydderiglas , da jeg er i gang med at omorganisere krydderihylden. Hvis man endelig gider, så er det da nemt at samle dem i ens størrelser.

Det er vist nok fra Svanholm marmelade. Ellers buger jeg mest dem fra champignon. Jeg har fået en krydderiskuffe med plads til glas. Nu er alle mine glas forskellige og nogle slet ikkke i glas.

Tit kan man købe Rosendahls krydderiglas til stykket i Imerco. Ja, sådan nogle har jeg også haft. Jeg synes de meget hurtigt bliver løse i den der låse-dims.

Fandt nogle glas i søstrene grene til kun 6kr stykket. Har så piftet dem op med sort tape, hvorpå jeg har skrevet indholdet med hvid touch. Billig og fin løsning, synes jeg selv :-).

Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. Chili Fans er en side for alle danskere der er vilde med chili. Download Tradono-appen for at kommentere eller kontakte sælgeren.

Andre ting Mette har til salg.