Hvad er frankincense

Anvendelse: Kosmetik Virker stimulerende på cellefornyelsen, forebygger blodsprængninger. Velegnet til moden og sensitiv hud. Må aldrig anvendes ufortyndet. Fremstillet ved vanddampdestillering af harpiks fra Boswellia sp. Den praksis er blevet overleveret gennem generationer.

Vi eksporterede den Virak, og det er, hvordan familierne i Dhofar gjorde deres Levebrød.

Og hvad en eksport, det var. I aromaterapi står denne olie for følgende: Psykisk: Beroligende selvfordybelse – spirituel befrielse. Fysisk: Baktiehæmmende, balsamisk, antidepressiv, beroligende, sårhelende, styrker immunforsvaret og maven.

Sikkerhed: Giftfri, irriterer ikke huden. Frankincense blev sendt af kamel tog til Egypten og derfra til . Kan bruges i aromaterapi . Det er nok den vigtigste ingrediens i røgelse nogensinde. Med dampdestillation, saft, som også kaldes oleomargarine gummiharpiks, omdannes til olie.

Jesus-barn – men det var ikke en hvilken som helst røgelse: Franincense (olibanum) har i over 5. Mellemøsten, det gamle Grækenlan Ægypten og de omkringliggende lande i . Olien bruges ofte i religiøse sammenhænge. Balancer energierne i din krop, dine følelser og dine tanker med frankincense. English-Danish dictionary. Virak får meget af sin berømmelse fra den bibelske historie, hvor det nyfødte barn Jesus modtager gaver af gul røgelse og myrra. Selv om mange mennesker er i stand til at genfortælle historien, overraskende få er i stand til at oplyse, hvad der præcist denne post er.

Ligesom myrra, det er et tørret harpiks . Så siger HERREN: Himlen er og Jorden mine Fødders Skammel Hvad for et Hus vil I bygge mig, og hvad for et Sted er min Bolig? Den er sammensat af mere end forskellige stoffer og har ubegrænset terapeutiske anvendelsesmuligheder. Efter at have oplevet dōTERRAs frankincense æteriske olie, tænker jeg, at. Olien kan inhaleres eller absorbere igennem huden. Begge metoder har endnu flere anvendelsesmetoder.

Man kan eksperimentere og lave sin egen. Jeremiah :web To what purpose comes there to me frankincense from Sheba, and the sweet cane from a far country? Hvad skal jeg med virak fra Sjeba og med den beste kalmus fra et fjernt land?

Boswellic aci Tørret udrag af harpiksen fra boswellin serrata træ (røgelsestræ) der vokser i indien.

Citric acid ( citronsyre), Citron, Glycolactic renewal mask, En svag organisk frugtsyre, Fjerner døde . Selv hos patienter med sene ovariecancer, som er overordentlig vanskeligt at behandle ved hjælp af konventionelle metoder, viste AKBA fundet i frankincense olie klar effekt. Her er hvad Kamal Al-Selmani, ledende forfatter af det papir, der dækker disse resultater og ph. Originating from Africa, India, and the Middle East, frankincense oil has been important both socially and economically as an ingredient in incense and perfumes for thousands of years. Det har en lang historie i myte og folkemedicin. I Bibelen er det en af ​​tre gaver tilbydes til Jesus af de vise mæn muligvis på grund af dets tilsyneladende helbredende kræfter.

Nogle tilhængere af urtemedicin hævder, at røgelse giver mange sundhedsmæssige fordele.