Hækling med stofgarn opskrift

Det er alle gratis opskrifter , som enten ligger her på Tante Trå eller hos Hobbii Design, som er mit “andet” hækle univers. Alle kurve er hæklet i Ribbon, som er båndgarn. Jeg syntes personligt at Ribbon er meget nemmere at hækle med end andet stof garn.

Zpagetti garn og andre stofgarner. Find opskrifter fra Järbo Garn her eller Mayflower her. Jeg har hæklet denne puf i stof garn fra Super Brugsen.

Det er første gang jeg har hæklet i denne type garn, jeg jeg kan stadig godt mærke det på min langefinge. Ribbon opbevaringskurv – Stor På billedet ses den store opbevaringskurv sammen med den lille som du finder opskriften på HER, samt den lille kvadratiske kurv som du finder opskriften på HER Du skal bruge: Hæklenål nr. Nål størrelsen er vejledende, og afhænger af din fasthed. Det er virkelig blevet populært at hækle sine egne kurve, og mulighederne er virkelig mange…. Jeg er selv en af dem der gerne hækler en masse kurve, da jeg syntes de er super anvendelige og jeg må indrømme at jeg har virkelig mange kurve og kasser alle steder i vores hjem.

Elsker simpelthen at jeg kan samle dimser, . Jeg har brugt farverne 104- Lysegrå, 106-koksgrå og 103-sand Garnet kan købes HER Jeg har lavet størrelser. Spring Princess Gulvtæppe – gratis DIY fra Bymami. Hæklet kurv – gratis opskrift fra Boodles.

Flotte gulvpuder – gratis opskrift fra Hoooked. Høj kurv eller taske – købeopskrift fra Bymami. Der findes mange flere opskrifter og muligheder, i princippet kan du hækle hvad du lyster i stofgarn , det bliver bare . Træk garnet igennem som på billederne.

Lige en note: Når du hækler over afslutningen på forrige omg går du under nederste løkke – ved pilen. Selve opskriften kommer her: Start med en . Måske du vil pynte din favoritstol op med dette flotte pudebetræk, eller hvile dine trætte fødder på denne lækre puf? Alle de tre opskrifter er gratis, og relativt nemme at hækle. Strikkekittet fra Hooked kommer med opskrift og . Her følger lige opskriften.

Det er min første, så ris og ros modtages gerne! Det kan være en god idé at forskyde udtagningerne lidt. Det gøres ved at hækle et par fm før . Hæklede skjulere i stofgarn (nål nr. 10). Et tomt rengjort syltetøjsglas er brugt som indsats i både den høje skjuler (som vase) og låget er brugt i den.

I denne video viser jeg hvordan man kan hækle et gulvtæppe ud stofgarn lavet af et lagen. Dem kan du finde via linket herunder. DIY: Et lille tip til hækling i tykt garn som dette: Jeg afslutter hver omg.

Lukker af og starter et vilkårligt sted med næste omgang. Så undgår man at få den skæve linje op igennem hæklearbejdet. Det samme gør jeg ved farveskift, så undgår man de tydelige skift. Herfra hækles der stjernemønster frem og tilbage med start fra retsiden således: Har du brug for hjælp?

For yderligere hjælp med denne opskrift , tag venligst kontakt med butikken . Jeg hæklede den ud fra hovedet, og har skrevet opskriften ne hvis i er andre der vil hækle den. Puffen på billederne er hæklet i omgange, hvor hver omgang er afsluttet med en kædemaske, og ny omgang er startet med luftmasker som erstatter første stangmaske. Men jeg ville nok vælge at hækle i .