Hæklet puf diy

Opskrift: Hæklet puf i stofgarn (Lonnies.Dk). Diy Projects Diy CraftsDragon HomemadeCushionsThreadingToss Pillows Diy Home CraftsDo It Yourself. Jeg har hæklet denne puf i stof garn fra Super Brugsen.

Det er første gang jeg har hæklet i denne type garn, jeg jeg kan stadig godt mærke det på min langefinger, på trods af . Slå benene op og slap af med en praktisk og dekorativ puf , som du selv kan hækle.

Stor hæklet puf – en rigtig lækkermås. Den nåede ikke at ligge i. En af året hjemmelavet julegaver. Denne puf var til min svigerinde og hendes kæreste, som ønskede sig en til brug i deres nye soveværelse.

De vil bruge den som natbord. Inspiration har jeg hentet HER. Jeg har lavet puffen lidt højre end den oprindelige opskrift – så passer den lidt bedre i forhold til . Det var Charlotte Sørensen, der fandt denne pin.

Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. Here is a new tutorial for making a carpet with trapillo (in three languages). She used three coils trapillo, two pink and one gray and she worked with a crochet hook 15mm, it all depends how how thick the trapillo you use. She changed color in every roun but if you want you can use one color or more more colors to the . En kreativ verden: Hurtig hæklede hænge kurve. Efterår er, for mig også lig me at sidde i sofaen og nørkle med . For et par måneder siden lavede jeg denne puf til min hund Yrsa.

Flere spurgte om jeg ville lave en opskrift, og da jeg alligevel skulle lave en mere til mine børn, var det jo oplagt at skrive ned hvad jeg gjorde. FullSizeRender FullSizeRender 2. Tras toda una vida viendo a mi madre y mis tías haciendo ganchillo y pensando que eso era cosa de abuelas (aunque mis pinitos hice de niña) ahora resulta que me encanta. Sobre todo si hablamos de XXL.

En pufs, alfombras, cestas. Additional seating for outdoors. Ganchillo XxlHacer Ganchillo Tejer Con AgujasDiseños Para BordarDos AgujasTrapilloColchas Tejidas AlfombrasNeumaticos.

Vi sælger kvalitets kit til DIY puf i zpagetti garn. Kits til gode priser online. Populær puf til moderne boliger.

Før jul hæklede jeg denne her puf , men havde ikke lige tiden til at vise den frem på bloggen. Godt den kan bruges hele året 😉 Jeg syntes efterhånden jeg var blevet lidt træt af at hækle puffer i fastmasker – og fylder man dem ud med dyner, har de en tendens til at blive lidt flade i det. Jeg tegner på et stykke ternet papir og så tæller jeg ellers firkanter.

Og så er det ellers bare at prøve sig frem og rette lidt til undervejs. Håber I får glæde af den! Min første DIY kommer her.