Blog om syning af tøj

Syning er da nemt… er det ikke? Den kan jeg da nemt sy selv”. Allerede når du kan ganske få syteknikker, kan du sy tøj til dig selv.

Og jo mere du øver dig, desto mere komplicerede ting kan du få til at lykkes i din syning. Min kreative blog om syning , konstruktion og alt det der skal til for at lære at lave sit eget tøj.

Jeg laver snitmønstre med DIY på forskellige sy teknikker. Samtidig giver jeg fif og tricks til at lave fine detaljer og til at få dit tøj til at sidde pænt. Der har dog ikke været tid til at bruge det til noget, selvom det var indkøbt med henblik på sy nogle pels-kvaste. Den anden dag syede jeg en hue og lavede et mønster som blev rigtig god.

Nu var det oplagt at ændre på det mønster og prøve at lave en anden model, hvor en kvast skulle sættes på. Af folk der ikke syr bliver jeg indimellem spurgt, om det kan betale sig at sy tøj selv. Man kan få alverdens fine skråbån udstyr, som gør din syning nemmere og reservedele man behøver, mens man syer.

At sy tøj er slet ikke så svært når man kommer igang.

Jeg var vild med mønstret da jeg så det, og jeg måtte bare sy en kjole i det! Velkommen til Sy Med Glæde! Jeg vil på denne blog , dele ud af min viden og vise min hverdag som skrædder, henvise til spændende steder at handle og præsentere kollegaer i branchen m. La Porta Magica – Gå til mode sy dit eget tøj. Hvordan man laver en jakke let? Tøj designet og syet af Sille Hasselbalch.

Købes online på bysillehasselbalch. Tilretning af symønstre nemt. Nanna, som jeg deler værksted og. Og se tips om hvordan du griber det an – før du klipper i stoffet og undervejs når du syr.

Skal du have inspiration til at sy ? Netop de kreative syslerier, der resulterer i lækkert og miljøvenligt tøj , er det, der gør Project Handmade til en inspirerende DIY blog. Eksempler på DIY: Der er mange fine eksempler på DIY på denne blog. En skøn blog med masser af sy -inspiration.

Måske kender du allerede bloggen Mymy børnetøj? Jeg har tidligere præsenteret den, da jeg synes, at Kinga, som står bag bloggen, syr skønt og meget gennemført børnetøj. Nu har hun også kastet sig ud i jerseykjoler, og denne kjole kan du finde en diy på lige .

Det bliver en uge hvor vi skal sy med udsigt til Middelhavet, spise dejlig mad og på ture til et lokalt værkste museer, en vingår restauranter,. Nordfeldvej på Møn, hvor Charlotte siden september har solgt kvalitetsvarer indenfor tøj og sko. Der var et par puder i stuen, som trængte til udskiftning.

Enhver ve at så betyder det, at det meste af flokken skal fornyes. Jeg kom lidt skidt fra start. Jeg skulle have mærkaten af lynlåsen. Den sad fast med en hæfteklamme. Denne ville jeg blot lige fjerne med fingrene – med det resultat at hæfteklammen . Samtidig indeholder den et tip om syning – eller en god historie om en, der sparede masser af penge på at sy en flottere kjole, . Lær at sy selv og lave dit eget tøj hos MariaDenmark!

Jeg syr primært børnetøj under navnet MaragDusen – ofte med et strejf af retro. En blog om syning , design og kreative udfoldelser. Sy selv haremsbukser til Baby.

Her finder du mønstre til tøj du selv kan sy til din baby.